Ingrediente:
350-400 g carne vita fara os
2 cepe
3 morcovi
¼ varza alba
1 telina
2 sfecle
3-4 cartofi
3-4 rosii
1 lingura untura
150 g smantana
½ l bors
1 l apa
leustean
patrunjel
sare
MDP;
Carnea de vaca de la piept,se portioneaza si se pune la foc cu apa rece si
sare.Cand e pe ½ fiarta se pune ceapa.Zarzavaturile si sfecla taiate fideluta
se inabusa bine in untura,apoi rastorni in oala.Cand carnea e bine fiarta pui
cartofii cuburi si varza taiata fin,fierbi 15-20 min la foc ic\ncet apoi adaugi
borsul fiert separat,rosiile cuburi curatate de piele taiate sferturi.Dupa 2-3
clocote pui leustean,acoperi tragi de pe foc.Servesti cu smantana si patrunjel
tocat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu