ingrediente pt
negresa:
1/2 cana unt
1 cana zahar
4 oua
1 lingurita vanilie
1 1/2 cana sirop
1 cana faina
Mdp:
1.Combini
ingredientele in ordinea data.
2.Amesteci bine si
coci in tava 9/9 inch,la 175 C cca 25-30 min/45 min in functie de cuptor.
Pt glazura:
1/2 cana unt
2 cani zahar pudra
1 lingura apa
1 lingurita extract
menta
1 picatura colorant
verde
1.Combini
ingredientele in ordinea data si bati cu mixerul pana e pufoasa si lucioasa.
2.Congelezi negresele
dupa ce s-au racit complet.
Pt stratul de
ciocolata de deasupra:
6 linguri unt
1 cana cipsuri
ciocolata demidulce
1.Topesti untul si
ciocolata impreuna pe baie abur/microunde,amesteci frecvent.
2.Odata topita si
omogena torni peste negresele inghetate si lasi 1 ora sa se intareasca.
Reteta:
Un comentariu:
Cata ciocolata se pune sau cata cacao ai uitat sa spui ,vaide reteta ta .Cine crezi tu ca stica materialul pe idiotenia asta de reteta.
Trimiteți un comentariu