Aluat:
280 g morcovi rasi
400 g faina 00
1 plic praf copt
1 ou
200 g zahar pudra
150 g unt
lapte cat se cere
1 galbenus 1 lingura lapte
pt uns deasupra
zahar pudra pt presarat
250 g marmelada prune
1/2 lingura suc lamaie
1 lingura zahar vanilat
MDP:
Pregatesti aluatul cernand
faina si amestecand-o cu untul moale si zaharul pudra.
Adaugi in faina praful copt,oul
si morcovul ras.
Framanti toate si adaugi
putin lapte.
Lasi la odihna in frigider 2
ore.
Intinzi aluatul de 1 cm si
tai patrate de 10 cm.
Pui in mijlocul fiecarui
patrat 1 lingurita gem,formezi triunghiul.
Ungi cu galbenus si lapte pt
aurire.
Coci i20 min la 180 C.
Presari cu zahar cat sunt
inca calzi.
Servesti reci.
Reteta:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu