marți, 13 martie 2012

Supa-crema de legume cu tarhon




Ingrediente:

3 morcovi
1 radacina patrunjel
1 ceapa
1/2 telina
4 cartofi
200 ml suc rosii
2-3 linguri orez
1 lingura ulei masline
1 legatura tarhon
patrunjel
sare


MDP:

Curata legumele,taie-le cubulete,pune-le la fiert in apa cu sare.Cand sunt fierte,strecoara supa/scoate legumele cu spumiera.
Trece-le prin sita/paseaza-le in blender.Cu zeama in care au fiert legumele subtiaza pireul obtinut.Toarna sucul de rosii,adauga orezul,lasa sa fiarba la foc mic.Cand a fiert orezul,potriveste gustul de sare,oreste focul.Pune uleiul masline,aromatizeaza cu patrunjel si scufunda legatura de tarhon.Dupa 15 min,indepartezi tarhonul,servesti supa.

Niciun comentariu: