
Ingrediente:
195 g rucola tanara
1 cana struguri fara seminte
4 smochine proaspete,taiate in sfert
1 cana nuci prajite
1/2 cana morcovi,fasii
1/2 cana salote/cepe frantuzesti,fin tocate
Pregatire:
Asezi 1/4 din rucola,1/4 cana struguri,1 smochina,1/4 cana nuci,2 linguri morcovi si 1-2 lingurite ceapa in fiecare farfurie.Ungi superficial cu vinegreta.Aceasta este o vinegreta tare,deci folosesti 1/2 din cat folosesti de obicei/mai mult dupa dorinta.
Pt. a praji nucile le pui intr-un singur strat intr-o tava la caldura medie-mare pt 2 min.
Vinegreta de tarhon:
1/2 cana otet alb balsamic
6 Linguri suc portocale
2 Linguri otet umeboshi/de prune
1 1/2 lingurita sare
1 lingurita piper macinat
1 lingurita tarhon uscat/1 Lingura proaspat
1/4 lingurita seminte fenicul
1/4 ceasca arpagic/frunze ceapa
4 catei usturoi
2 Linguri mustar Dijon
3 Linguri sirop artar
2 Linguri seminte de in
4 Linguri ulei masline extravergin
Pregatire:
In ordinea enumerata pui ingredientele in blender si le pasezi,gusti si potrivesti daca e nevoie.Ies 2 cani.
umeboshi-la ei se gaseste in magazinele cu produse pt sanatate.Il poti inlocui cu 1 lingurita suc lamaie si 1/2 lingurita sos soia.
Te asiguri ca semintele de in nu sunt rancede.Le testezi inainte de a face dresingul.Ea le pastreaza in congelator dupa ce le cumpara.
Reteta aici:
Baby Arugula Salad with Pecans, Figs and a Tarragon Vinaigrette
http://melomeals.blogspot.com/
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu