

Ingrediente:
40 g frunze usturoi/leurda
200 g ricotta
2 galbenuse(oua mici)
20 g parmezan ras
1 lingurita faina simpla
18 Linguri gris
sare
piper proaspat macinat
unt
parmezan
Pregatire:
Oparesti frunzele usturoi 2 min,scurgi f. bine excesul apa,toci fin.
Combini branza,ouale,faina,parmezanul.Adaugi grisul,pana obtii un aluat neted.Faci un rulou de 2 cm si tai bucati de 2-3 cm.Pui in apa fiarta cu sare pana apar la suprafata,le scoti ,le scurgi bine,le acoperi cu unt si presari parmezan,servesti.
Reteta aici:
Wild garlic gnocci
http://thepassionatecook.typepad.com/thepassionatecook/2005/04/wild_garlic_gno.html#more
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu