luni, 23 iunie 2008

Rulada cu mac si crema portocala





Ingrediente:

3 oua
65 g zahar
70 g faina pt.prajitura
25 g mac
1 lingurita esenta portocale-fiola
40 g unt/ulei porumb

Crema:

100 g butter cream/crema unt -vezi reteta
1 Lingura colorant alimentar orange
1 lingurita coaja portocala

Pregatire:

1.Bati ouale si zaharul la viteza mare pana se umfla.
2.Cerni faina in ouale batute si torni macul si untul moale.
3.Torni intr-o forma dreptunghiulare de 25/35 cm si coci la 200*C, 8-10 min.Lasi la racit pe gratar.
4.Mixezi crema de unt(zahar,apa,albusuri,unt,margarina) pui colorantul, coaja portocala si o intinzi pe foaia rece.
5.Rulezi strans si dai la rece pana se intareste.
6.Tai si servesti.


Reteta aici:

Poppy Seed Orange cream Swiss roll

http://auntyyochana.blogspot.com/2006_08_01_archive.html

Niciun comentariu: