vineri, 7 decembrie 2018
Ceapă umplută ca la Caransebeș
O mâncare ușoară, ce nu te tine prea mult în bucătărie.
Ingrediente:
600 gr ceapa
100 gr măsline
100 gr nuca
150 gr ulei
100 gr pâine
20 gr făină
10 gr zahăr
25 gr bulion roșii
20 gr mărar
20 gr pătrunjel frunze
100 gr smântână
15 gr sare
3 gr piper
MDP:
Decojesti ceapa.O fierbi întreaga, dai la rece.Scoti miezul.
Amesteci nucile măcinate cu pâinea înmuiată, măslinele tăiate în 1/2, sare,piper,miezul cepelor și verdeață tocata fin.Se rumenește în uleiul încins faina,se stinge cu bulion.Se presară zaharul și se dau câteva clocote.Sosul se toarnă peste cepe,adaugandu-se smantana deasupra.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu