Ingrediente:
1 ½ cana(250
ml)faina
1 lingurita
praf de copt
1 cana piure
dovleac
1/3 cana
ulei
2 oua mari
1 lingurita
condimente dovleac
1 ¼ cana
zahar
½ lingurita
bicarbonat
½ lingurita
sare
½ cana nuci
tocate
¼-1/2 c
stafide
pt deasupra:
1 lingura
zahar
1 lingurita
scortisoara
MDP:
Preancalzesti
cuptorul la 175 C.Pui hartie in tava briose.Amesteci toate ingredientele,pui in
forme cam 3/4 ,presari scortisoara amestecata cu zahar,coci in mijlocul
cuptorului,cca 25-30 min.Verifici cu scobitoarea,le scoti din tava dupa 5
min,le lasi la racit.
Eu am dublat
cantitatile,am pus scortisoara in aluat,am pus 1 cana arahide prajite sarate si
½ cana stafide.A iesit o tava de 34/24 cm si inalta de 5 cm.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu