Ingrediente:
1 kg cartofi
1 ou mare
280 gr faina Tip 650
60 gr parmezan/ branza tare rasa fin
Sare
Piper
Umplutura:
750 gr carnati proaspeti
300 gr ceapa
Cimbru
Rozmarin
Fulgi ardei iute
Sare
Piper
2 capacele rom(bautura)
200 gr mozzarella/cascaval
MDP:
Fierbi cartofii in apa cu sare.Ii scurgi bine ii pui pe foc sa elimini toata apa.Ii pasezi,ii lasi la racorit, ii amesteci cu oul,branza,sare,piper,faina.Captusesti cu hartie copt firma 25 cm pui 1/2 din amestecul cartofi,intinzi umplutura,presari bucatele de mozzarella,termini cu restul de cartofi.Bati un ou mic il intinzi deasupra,razi putin parmezan.Coci 200 °C, cca 40 min.
Umplutura:
Tai ceapa pestisori.O calesti in putin ulei.Cand s-a inmuiat pui bucatele de carnat scos din membrana,lasi sa se gateasca carnea.Torni romul,lasi sa se evapore,iei de pe foc.
Poți face și cu carne tocata și folosești condimente pentru. cârnați.
Poți omite oul de deasupra și presari pesmet.Am făcut și așa dar pesmetul a rămas crud nu s-a rumenit chiar dacă am pus tava pe raftul cel mai de sus.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu