Ingrediente 2 porții:
1 macrou
3 cepe
Pt marinadă:
10-12 boabe piper3/4
5 boabe enibahar
1 lta boabe mustar
1/2 lta boabe coriandru
2 foi dafin
50 ml oțet
100 ml ulei-am pus 50 ml
1/2 Lg zahăr/miere
3/4 Lg sare
2-3 Lg ketchup/2 Lg pastă tomate
350 ml apa
Mdp:
Tai cu un cuțit bine ascuțit peștele bucăți groase de un cm.Tai ceapa peștișori fin.Intr-o cratiță mică așezi 1/2 din ceapa, peștele,restul de ceapă.
Pui toate ingredientele pentru marinadă pe foc,fierbi puțin,torni să acopere ceapa,pui capacul imediat.Lasi la răcit,apoi servesti.
Super bun!
Peștele fiind tăiat subțire nu rămâne crud-asta dacă aveați vreun dubiu.Se gătește de la marinada fierbinte,la fel și ceapa.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu