Rețeta:The Cooking Foodie-Baked breaded cauliflower
Ingrediente:
1 conopidă
Pt. Panadă:
2-3 ouă
1 c/110 g pesmet
1/2 c/75 g susan
1 lta sare
1/2 lta piper
1 lta oregano uscat
1/2 lta usturoi pudra
1/2 lta paprika
Mdp:
Desfaci conopida in buchetele mici.O fierbi în apă cu sare cca 5 min.Scurgi bine.Bati ouăle.Amesteci pesmetul cu restul ingredientelor.Treci conopidă prin ou,pesmet o așezi în tavă cu hârtie de copt.
Trebuia pulverizată cu ulei pt că nu se rumenește doar usucă și nu e bună.
Eu am mai trecut-o prin ou bătut cu sare și puțină pudră ardei iute,că sa nu se umple uleiul de pesmet și le-am prăjit in ulei.Așa au fost foarte bune.
Coci 200 C,cca 35-40 min,rumen-aurie.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu