duminică, 31 octombrie 2021

Conopidă în panadă picantă

 


Rețeta:The Cooking Foodie-Baked breaded cauliflower


Ingrediente:

1 conopidă

Pt. Panadă:

2-3 ouă

1 c/110 g pesmet

1/2 c/75 g susan

1 lta sare

1/2 lta piper

1 lta oregano uscat

1/2 lta usturoi pudra

1/2 lta paprika

Mdp:

Desfaci conopida in buchetele mici.O fierbi în apă cu sare cca 5 min.Scurgi bine.Bati ouăle.Amesteci pesmetul cu restul ingredientelor.Treci conopidă prin ou,pesmet o așezi în tavă cu hârtie de copt.

Trebuia pulverizată cu ulei pt că  nu se rumenește doar usucă și nu e bună.

Eu am mai trecut-o prin ou bătut cu sare și puțină pudră ardei iute,că sa nu se umple uleiul de pesmet și le-am prăjit in ulei.Așa au fost foarte bune.

Coci 200 C,cca 35-40 min,rumen-aurie.






 






Niciun comentariu: