miercuri, 7 august 2019
Inelușe umplute cu legume
Ingrediente:
1 vânătă mare
1 morcov
4 crenvurști
2 cepe verzi-frunzele
3 oua
1-2 Lg făină
sare
piper
Mdp:
Tai vânăta rondele de 1/2 cm. O pui în apa cu sare,așezi o farfurie deasupra sa stea în apa.Toci morcovul cubulete foarte fine cca 1 mm.Tai rondele fine frunzele de ceapa.Scoti vinetele din apa și cu lingurita decupezi sa ai un inel de 1/2 cm gros.Miezul îl toci bastonașe fine de 1 mm. Îl adaugi peste morcov,adaugi 3 oua,faina,sare, piper din belșug, crenvurști tocati identic cu celelalte.
Încingi uleiul în tigaie,așezi rondelele vinete,pui capacul,lași sa se înmoaie ușor. Iei capacul și pui în fiecare inel o lingura umplutura.Asezi capacul la loc,lași sa se coacă le întorci din când în când,pana se fac,acoperite.Scoti pe hârtie absorbanta.Servesti cu sosul preferat sau cu o salata de castraveți.
Din umplutura rămasă am făcut câteva chifteluțe.
Etichete:
Aperitiv,
ceapa verde,
Condimente,
crenvursti,
morcov,
vinete
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu