miercuri, 24 ianuarie 2018
Tocana picanta de linte
O mâncare ușor dulce și picanta bine.
Ingrediente 3 portii:
3 cotlete dezosate
1 ceapa cca 160 gr
500 gr cartofi
200 gr linte verde
1lta pasta tomate
1-2 lte zahar/după gust
1/2 ardei kapia
1/2 ardei iute rosu/după gust
MDP:
Tai fiecare cotlet în 3-4 bucăți.Sarezi și rumenești în puțin ulei carnea.Adaugi ceapa tocata,când s-a înmuiat acoperi cu apa,fierbi cu capac pana carnea e pe 3/4 fiarta.Adaugi lintea și fierbi pana aproape s-a înmuiat, adaugi cartofii.Cand s-au fiert pui zahar,pasta tomate,ardeiul iute rondele și kapia cubulete. Lași sa dea 1-2 clocote, oprești focul.Servesti cu salata-varza murata în cazul nostru.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu