In zorul
pregatirilor de Paste,am comis-o din nou,asa se intampla cand iei o reteta de
buna si nu pui dovlecelul/capul la contributie.
Am ales
reteta Biscuiti Tunisieni 1 care prevede:
2 oua
2 lingurite
zahar
vanilat
150 g zahar
pudra
125 ml ulei
cca 500 g
faina
1 plic
drojdie
Am inceput
lucrul si nu se lega de loc,am mai pus 2 oua,am pus drojdie instant,am
pregatit,copt si au iesit tari ca si cum nu as fi pus nimic de crescut.E si de
inteles pt ca nu avea cum sa creasca drojdia in asa o coca densa.
Deci chiar a
fost o retetaminunata.ro
si acum
reteta corecta:
2 oua
2 lingurite
zahar vanilat
150 g zahar
extrafin
125 ml ulei
vegetal/fl. soarelui
cca 500 g
faina care creste singura/cu praf de copt
Incalzesti
cuptorul la 190C/ 180C,cuptor ventilat,pui hartie in tava de copt.
Bati cu
furculita:ouale,zahar,ulei.Adaugi treptat faina,amesteci cu mana,sa nu ai
cocoloase,pana nu se mai lipeste de degete.Daca preferi biscuiti mai fragezi
pui faina mai putina.Formezi bile mici,apoi formezi intre degete biscuitii,coci cca 10 min pana sunt
rumen aurii.
reteta:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu