Ingrediente:
900 f faina
Tip 650( 7 Spice)
450-500 ml
apa
50 g drojdie
Pakmaya
1 lingurita
zahar
1 lingurita
sare
4 linguri
ulei
1 lingura
oregano uscat
1 lingurita
busuioc uscat
100 g fulgi
ovaz
MDP:
Vezi paine
cu iaurt.
urmezi pasii
pana in momentul cand intinzi aluatul pt formare.Pe aluatul intins presari
amestecul de ierburi apoi fulgii ovaz,rulezi strans apoi rotesti sulul sa obtii
un melc,il pui in tava de tort de 25 cm.Lasi la crescut pana se dubleaza,cu o
hartie de copt unsa cu ulei deasupra si peste ea un prosop gros,ungi cu apa in
care ai dizolvat 1 lingurita zahar,dai la cuptor,la 220C,pt cca 40 min.
Aceasta faina 7 Spice mi se pare a fi cea mai buna din cate am incercat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu