miercuri, 1 aprilie 2015

Paine cu fulgi de ovaz si ierburi






Ingrediente:

900 f faina Tip 650( 7 Spice)
450-500 ml apa
50 g drojdie Pakmaya
1 lingurita zahar
1 lingurita sare
4 linguri ulei
1 lingura oregano uscat
1 lingurita busuioc uscat
100 g fulgi ovaz

MDP:

Vezi paine cu iaurt.
urmezi pasii pana in momentul cand intinzi aluatul pt formare.Pe aluatul intins presari amestecul de ierburi apoi fulgii ovaz,rulezi strans apoi rotesti sulul sa obtii un melc,il pui in tava de tort de 25 cm.Lasi la crescut pana se dubleaza,cu o hartie de copt unsa cu ulei deasupra si peste ea un prosop gros,ungi cu apa in care ai dizolvat 1 lingurita zahar,dai la cuptor,la 220C,pt cca 40 min.

Aceasta faina 7 Spice  mi se pare a fi cea mai buna din cate am incercat.

Niciun comentariu: