vineri, 1 mai 2020
Chifteluțe de brânză cu sos de roșii
Ingrediente :
500 gr brânză dulce
75 gr griș
50 gr făină
3 oua
500 gr roșii
25 gr zahăr
50 gr unt
Sare
Mdp:
Amesteci brânza, grisul, făina, gălbenușurile, sarea și albușurile bătute spumă. Formezi chifteluțele, pui în apa clocotită cu sare la fiert.Cand se ridică la suprafață apei, le scoți.
Sosul de roșii :
Roșiile zdrobite cu puțină sare, adaugi apă, fierbi , pasezi, legi cu un praf de făină și unt, dai fin nou în fiert, potrivești gustul cu zahăr. Poți condimenta sosul cu cimbru, dafin, verdeață sau usturoi. Pui fierbinte peste chifteluțe.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu