marți, 13 februarie 2018
Fursecuri cu mac umplute cu ciocolata
Fursecuri fragede și nu foarte dulci!
Ingrediente 45 bucati:
227 gr unt
100 gr zahar
2 gălbenușuri mari
255 gr faina
30 gr mac
1/4 lta sare
1 lta es. vanilie
100 gr ciocolata 70%
MDP :
Mixezi crema untul și zaharul.Adaugi pe rand câte un gălbenuș,vanilia.Amesteci faina,sarea,macul,le incorporezi treptat.Aluatul e puțin lipicios.Faci bile cât o nuca,le așezi în tava cu hârtie de copt la distanta ca se vor extinde.Inmoi un creion mai gros în faina și faci o adâncitura în centru.Coci la 180 C cca 10-12 min.Imediat ce îi scoți din cuptor adâncește ușor în centru.Lasi la răcit pe grătar. Topești ciocolata și umpli adâncituri. Fursecurile au cca 5 cm diametru.Daca Îți plac dulci folosești alta ciocolata/gem.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu