miercuri, 27 decembrie 2017
Carnati de porc
Ingrediente:
2 kg pulpa porc
375 gr slanina/500 gr daca iti plac mai grasi
Amestec condimente:
35gr usturoi
30 gr sare
5 gr piper
15 gr boia dulce-Mikado
5 gr boia iute-Mikado
5 gr cimbru uscat
3 gr coriandru macinat
2 gr enibahar
cca 300 ml apa rece
MDP:
Toci carnea prin sita cu ochiuri mari.Tai cuburi mici slanina,sau macini 1/2 si 1/2 o tai cuburi.Faci un mujdei din usturoi si cca 300 ml apa rece.Framanti carnea cu mirodenii si adaugi treptat mujdeiul.
Acoperi dai la rece pana a doua zi.Faci proba formand cateva chiftele,le prajesti fara ulei,potrivesti de sare/condimente dupa gust.Speli intestine de porc,le pui in apa cu otet,le intorci,le lasi in apa cu otet,clatesti,le intorci la loc.Umplii,lasi la zvantat.Congelezi/afumi sau servesti proaspeti daca pofta si familia e mare.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu