luni, 27 noiembrie 2017

Pui Adobo






Ingrediente:

1 pui/pulpe cca 900 gr
3 foi dafin
4 Lg sos soia
2 Lg otet
3 catei usturoi
1-2 cani apa
1/4 cana ulei
1/2 Lg zahar
sare
piper boabe

MDP:

Tai carnea bucati.In bol amesteci sos soia,usturoiul zdrobit,marinezi carnea 1-3 ore.Incalzesti uleiul in oala,cand e fierbinte pui carnea,o rumenesti peste tot.Torni marinada ramasa,apa.Aduci la fiert,pui dafin,piper.Fierbi la foc mic 30 min.pana carnea e gatita.Adaugi otetul ,mai fierbi 10 min.Sosul face bule peste tot ca la dulceata.Pui zahar si sare, amesteci iei de pe foc.Servesti cu orez

.Eu l-am servit cu Paste din paine si branza-vezi reteta a mers de minune.

Niciun comentariu: