sâmbătă, 11 noiembrie 2017
Biscuiti rurali
Ingrediente:
1ou
3 Lg pline unt topit
1Lg smantana
1varf lta bicarbonat
zahar
cca 280 gr faina
1cana 250 ml
vanilie
coaja lamaie
nuci/stafide/ciocolata/ce poftesti
MDP:
In cana pui oul,smantana,untul bicarbonat apoi umplii cana cu zahar.Rastorni in bol,adaugi faina,a mesteci usor.Faci bile cat o nuca,pui in tava cu hartie copt.Aluatul e putin lipicios.Coci 175 C 10-12 min functie cuptor.Ies 24 buc.
Aluatul a avut 563 gr,am folosit faina tip 650.
Le-am facut o glazura din zahar pudra vanilat amestecat cu ceai hibiscus.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu