vineri, 27 aprilie 2018

Aperitiv cu spanac




Un mod plăcut de a manca spanacul chiar pentru cei care nu îl agreaza. El este important alături de alte legume verzi în prevenirea cataractei.

Ingrediente:

5 oua mari
100 ml lapte
180 gr faina
1 praf de copt
100 gr branza gruyere/penteleu
200 gr feta
100 ml ulei
1/2 lta busuioc uscat/proaspat
450 gr spanac congelat
sare
piper
2 cepe marisoare

MDP:

Decongelezi in strecuratoare spanacul.Il toci mare.
Bati ouale,adaugi laptele,sare,piper,faina,praful de copt.Adaugi feta faramitata cu mana,cascavalul ras mare,spanacul,busuiocul,uleiul,ceapa.Torni in forma cu hartie unsa cu unt/ulei,coci 45 minute la 180°C.

Am copt în cratița 28 cm.




Niciun comentariu: