miercuri, 1 martie 2017
Pilaf cu mei
Ingrediente:
2 cepe (136 g)
1 morcov (103 g)
10 ciupercute (194g)
1 cana mei (200g)
2 Lg ulei
1-2 cuburi concentrat vita/legume
30 g unt
MDP:
Incingi tigaia antiaderenta, pui uleiul la incins,pui ceapa,un varf Lg sare,cand e translucida pui morcovul,ciupercile le calesti si cand s-au inmuiat pui meiul.Calesti pana incepe sa adere la wok,pui supa maruntita,amesteci sa se distribuie in pilaf.Separat aduci la fiert 4-5 cani apa, pui 1/2 din ea,fierbi cca 20 min adaugand apa pe parcurs.Cand e facut,iei de pe foc si incorporezi untul.Poti pune si marar+patrunjel tocat.
Am servit cu salata cruditati:sfecla,pastarnac,praz,morcov,ghimbir,bucatele lamaie,ardei iute,boabe coriandru si ulei rapita.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu