vineri, 1 septembrie 2017
Biscuiti cu ciocolata
Ingrediente:
1 cana(250ml) faina
1/4 cana zahar
1/4 cana cacao
1/2 cana unt
Pt. Decor:
50 gr ciocolata alba
merisoare
MDP:
Cuptor 160 C.Tava cu hartie copt.Amesteci faina,zahar,cacao.Tai in ele untul cu un cutit patiserie.Vei avea frimituri fine.Le aduni cu mainile intr-o bila.Intinzi cu sucitorul infainat un dreptunghi de 20/20 cm.Marchezi cu un cutit in 1/2,apoi insemni la 2 cm.Biscuitii vor fi de 10/2 cm.Dai la copt 20-25 min.nu trebuie sa se rumeneasca.Scoti din cuptor si tai pe marcaj.Reci inmoi in ciocolata.
Nota:
Ies subtiri si foarte fragili.Mare grija cand inmoi in ciocolata ca se rup.Ii poti intinde de 20/10 cm si fiind mai grosi vor fi mai rexstenti.Cum nu am cutit patiserie am folosit un tel pt. pasat cartofii cu gauri rotunde si a mers de minune.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu