vineri, 7 noiembrie 2008

Tuiles cu alune caju si coniac

Ingrediente:

3/4 cana zahar
1/2 cana alaune caju,prajite fin tocate
6 Linguri faina obisnuita
2 Linguri suc lamaie
2 Linguri coniac
1/4 cana unt nesarat,topit


Pregatire:

1.Amesteci sa se combine:zaharul alunele si faina.Adaugi sucul lamaie,coniacul,untul topit,amesteci sa obtii un aluat moale.Racesti cel putin 1 ora.
2.Preancalzesti cuptorul la 175*C.Pe o foaie silicon/pergament uns/hartie,intinzi cu un cutit un cerc de aluatde cca 4 cm si peste 0,3 cm grosime.Repeti lasand cel putin 5 cm intre ele.Dai la cuptor 7-9 min,rotesti forma in cuptor la 1/2 timp. de copt.Pt a rasuci tuilele,le scoti din tava,lasi 1 min.Cat sunt calde,iei cu paleta si le pui pe un sucitor si le rasucesti.Pt cele drepte le lasi sa se racesca in tava complet.
3.Le poti pastra in orice container pana la 3 zile.
4.Ies 2 1/2 duzini.


Reteta aici:

Cashew Brandy Snaps

http://www.foodtv.ca/recipes/recipedetails.aspx?dishid=3972

Niciun comentariu: