Ingrediente
4 portii:
380 g
mararoane
300 g fasole
verde
2 cartofi
mici
2 fire praz
50 g unt
180 g ton in
ulei
2 linguri
vin alb sec
4 linguri
smantana
sare
piper
patrunjel
verde
MDP;
Se fierb
cartofii in apa sarata,se taie cuburi;se fierbe fasolea in apa sarata si se
taie de cca 3 cm.Se calesc in unt firele de praz doar partea alba,taiata
rondele subtiri.Cand au devenit aurii,se adauga cartofii,fasolea,iar dupa
cateva min. se toarna vinul,care se lasa sa se evapore.Se adauga tonul
faramitat,scurs de ulei si smantana,sare,piper.
Se fierb macaroanele,se strecoara,se pun in castron,se condimenteaza cu sos,se presara patrunjel tocat.
Se fierb macaroanele,se strecoara,se pun in castron,se condimenteaza cu sos,se presara patrunjel tocat.