O bucata paine veche de 1-2 zile
1 cana cartofi,cuburi
500 g rosii,tocate
500 g spanac,tocat
500 g legume:mazare,fasole,ardei gras ,alte legume de sezon
bouchet garni: borage/limba mielului,maghiran,cimbru,patrunjel
125 ml ulei ev masline
sare,piper,dupa gust
Pregatire:
Umplii o oala mare ¾ cu apa,pui legumele si plantele aromatice,pui putina sare si fierbi cca 40 min.Cand legumele sunt fierte,tai painea in felii groase,le pui in oala,o scoti,lasi sa se scurga pui in bol.Pui legume si supa peste ea,presari ulei masline,servesti cu piper proaspat.
Acquacotta di Verdure – Cooked Water with Greens
http://www.herb.co.za/herbal/borage-recipes.htm
duminică, 15 martie 2009
Supa/Apa fiarta cu verdeturi
Etichete:
ardei gras,
cartofi,
cimbru,
Condimente,
fasole,
limba mielului,
maghiran,
Martie 2009,
mazare,
Paine,
patrunjel,
rosii,
spanac,
Supa
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu