Reteta originala scrisa in latina in 1474.
2 maini laptuca
1 mana frunze tinere borage
1 mana frunze menta tocata
1 mana frunze melisa/roinita
1 mana tulpini si flori fenicul
1 mana frunza asmatui,proaspete
2 Linguri patrunjel,tocat
1 Lingura oregano/maghiran,frunze si flori
sare
1/3 cana ulei masline
2 Linguri otet vin
Pregatire:
Speli bine salata si plantele aromatice,le usuci bine si le pui in bol mare,presari sarea,uleiul,otetul.Lasi salata sa stea un timp inainte de a o servi.Ies 6 potii.
Mixed Herb Salad (La Salade de Plusieurs Herbes)
http://www.herb.co.za/herbal/borage-recipes.htm
duminică, 15 martie 2009
Salata ierburi
Etichete:
asmatui,
De Post,
fenicul,
limba mielului,
maghiran,
Martie 2009,
melisa/roinita,
menta,
oregano,
patrunjel,
salata verde,
Salate
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu