duminică, 15 martie 2009

Crema fasole si curmale



Ingrediente pt cca 1 cana:

1 cana fasole (mung beans),fiarta
15-20 curmale
3-5 linguri lapte cocos
2 Linguri cacao
1 cana apa
zahar brun soft,dupa gust(sau adugi mai multe curmale in locul lui)

Pregatiti:

Pasezi fasolea/in blender cu putina apa,daca vrei mai fina.
Toci fin curmalele/in blender.
Pui curmalele la foc mediu cu putina apa,sa se inmoaie.Adaugi restul ingred. acoperi si aduci la fiert.Amesteci si pasezi ocazional.
Cand lichidul s-a redus e gata.
Poti adauga putin zahar daca nu e suficient de dulce.
Lasi la racit complet,inainte de a pastra in frigider.

Reteta aici:

Mung-Choc Spread

http://veganlovlie.blogspot.com/2009/01/mung-choc-spread.html

Niciun comentariu: