duminică, 15 martie 2009
Briose cu praz si ciuperci
Ingrediente 6 bucati:
1 praz,feliat
200 g amestec ciuperci
1 Lingura arpagic,tocat
100 g sunca
3 oua
125 ml smantana
Pregatire:
Calesti prazul cca 2 min,adaugi ciupercile si arpagicul tocat fin.Le calesti cca 5 min,apan cand ciupercile sunt gata,adaugi 100 g sunca,asezonezi.Bati 3 oua cu 125 ml smantana.In formele de briose pui 6 forme hartie pt briose unse si pudrate cu faina,torni amestecul de ciuperci si peste ele amestecul de oua.Pui in cuptorul preancalzit si coci 20-25 min.
Reteta aici:
Witch bite
http://www.brutsellog.com/2007/08/19/witche-bite/
Etichete:
Aperitiv,
Briose,
ciuperci,
Condimente,
Martie 2009,
praz,
smantana,
sunca
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu